vrijdag, augustus 14, 2020

Secretaris

Bestuur

Majalla - Arabisch voor tijdschrift - is een online magazine dat de achtergronden van de vluchtelingen en hun verhalen belicht; voorbij de waan van de dag. Majalla wil meer begrip bevorderen tussen Nederlanders en vluchtelingen. Bovendien wil Majalla journalisten met een vluchtelingenachtergrond een opstapje bieden om in Nederland hun beroep uit te oefenen.

Wij willen ons bestuur versterken met een secretaris die onze jonge organisatie helpt zich verder te ontwikkelen.

Wij zoeken

De nieuwe secretaris in ons bestuur helpt onze jonge organisatie verder op te bouwen.
Het bestuur denkt namelijk actief mee over de visie, de koers en de opzet van Majalla.
De secretaris is binnen het bestuur specifiek verantwoordelijk voor de communicatie en het verzamelen, ordenen en toegankelijk houden van de informatie.

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en komt 6x per jaar bij elkaar. De tijdsinvestering is 2 dagen per maand.

Wij vragen iemand van HBO werk en denkniveau, communicatief sterk, die houdt van organiseren. Vanzelfsprekend is affiniteit met de positie van vluchtelingen nodig en is kennis van de journalistiek een pre. Kandidaten met een vluchtelingen achtergrond worden met nadruk uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden

Een ontmoeting en samenwerking met mensen met een verhaal Verbreding van je blik Participatie in workshops die wij aanbieden aan onze redacteuren, buddy’s en vluchteling – journalisten. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Wil je op een andere manier met ons meedoen? Dat kan!
E-mail: bestuur@majalla.nl Telefoon: 0638490734

Reageer nu

E-mail: bestuur@majalla.nl:
Telefoon: 0638490734